Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Kontak More

TENTANG KAMI

Spésialisasi dina sagala jinis segel hidrolik, segel kit, ngagantian segel OEM

Segel hidrolik atanapi segel silinder hidrolik atanapi segel aci mangrupikeun alat anu dirancang pikeun ngajaga cairan tina silinder atanapi pompa bari sakaligus nyegah kontaminasi asing asup kana aranjeunna. Éta mangrupikeun potongan penting dina seueur jinis mesin. .Dina rupa aplikasi reciprocating, sarat rupa anjing laut anu jadi beuki loba ketat pikeun mastikeun préfek sealing solution.That durability persis naon ngajadikeun JSPSEAL mangrupakeun pabrik jeung distributor segel hidrolik, segel kit, ngagantian segel OEM pikeun aplikasi mobile.

Ngeunaan More
about

Saha JSPSEAL?

JSPSEAL munggaran diadegkeun dina taun 1998, salaku jasa sareng pangropéa pikeun ngadukung industri pemindahan bumi lokal. Dina 2005, urang ngawangun pabrik anyar, Wewengkon leuwih 10.000 méter pasagi. Cai mibanda garis produksi suntik molding, polyurethane tuang garis produksi, workshop processing kapang, PTFE processing workshop, pagawean workshop jeung saterusna.

Naon anu dilakukeun ku JSPSEAL?

JSPSEAL mangrupikeun perusahaan profésional anu khusus dina segel hidrolik, sapertos segel rod PU, segel piston, ring panyangga, cincin ngagem, wipers, ring slide, ring cadangan. Bahan segel hidrolik gaduh Urethane, POM, Nilon, Karét, Metal Case, PTFE (Teflon), Phenolic Resin Cotton Fabric sareng saterasna.

Naha milih segel JSPSEAL?

Urang geus ngajual di aftermarket pikeun ampir 20 taun, urang terang langkung seueur ngeunaan jenis segel mesin perlu dina kaayaan gawé goréng. Jeung molds precision mastikeun ukuran produk. Bahan baku impor asli mastikeun sipat mékanis produk.

10000

+

AREA pabrik/M²

15

+

Ékspor (taun)

1998

+

Diadegkeun dina

Spésialisasi dina produksi segel silinder hidrolik

Pintonan produk

Produk utama kaasup anjing laut Rod, Wiper segel, cingcin panyangga, anjing laut piston, cingcin Guide, Seal kit, cingcin Nyadangkeun, cingcin O, jsb Produk bisa dipaké dina CATERPILLAER, KOMATSU, VOLVO, DOOSAN, HYUNDAI, HITACHI, CASE, JOHN DEERE, XCMG, SANY, SANDVIK, METSO, ITM jeung pasar aftermarket lianna. bahan produk kaasup TPU, PTFE, POM, nilon, karét, jsb.

Diajar deui

Aplikasi

Mangga tingali proyék kami sadar.
Upami anjeun peryogi mesin naon waé, mangga ngahubungi kami ku e-mail:sale@jspseal.com

TESTIMONI

Senang Palanggan

Produk JSPSEAL parantos diékspor langkung ti 15 taun, sareng pangalaman ékspor éksténsif kami tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun rupa-rupa segel problems.we tiasa mastikeun waktos kalungguhan anu gancang sareng efisien dina sadaya Bagian JSPSEAL.

  • Kit segel piston ngagantian ieu cocog pikeun piston AH212097 90mm kuring. Kualitas segel téh alus teuing, sarta aranjeunna geus malikkeun kinerja sistem hidrolik kuring. Pamasanganna langsung sareng segelna tahan dugi ka ayeuna. Kami pisan wareg jeung meuli ieu sareng bakal nyarankeun ka saha merlukeun segel ngagantian pikeun alat-alat hidrolik maranéhna. Gemblengna, produk hébat dina harga nu lumrah. Hatur nuhun pikeun nyayogikeun produk anu tiasa dipercaya anu parantos ngabantosan abdi nyadangkeun alat kuring sareng jalan lancar.

  • Kuring nembe ngagaleuh produk Track Pin Link Seals sareng kuring kedah nyarios yén kuring kagum pisan. Kualitas anjing laut anu paling luhur sareng aranjeunna sacara efektif nyegah bocor dina mesin kuring. Prosés instalasi ogé gancang sareng gampang. Abdi nyarankeun pisan segel ieu ka saha waé anu peryogi solusi segel anu awét sareng dipercaya. Layanan palanggan ogé luar biasa, sabab éta pohara mantuan pikeun ngawalon sadaya patarosan kuring. Gemblengna, produk hébat sareng perusahaan hébat.

  • The NPK-E modél hidrolik breaker segel ngagantian kit kualitasna alus sarta Kami pisan wareg jeung meuli kuring. Segel pas sareng parantos ngabantosan nyegah bocor atanapi karusakan alat kuring. Prosés instalasi éta gampang jeung anjing laut anu awét sarta lila-langgeng. Abdi nyarankeun pisan produk ieu ka saha waé anu peryogi segel panggantian pikeun pemutus hidrolikna. Gemblengna, kuring bagja pisan ku pameseran kuring sareng kinerja segel ieu.

  • Cincin Panyangga Hidraulik saé pikeun nyegah bocor sareng nyayogikeun operasi anu lancar dina mesin kuring. Cingcin Seal Inci ogé awét sareng dipercaya. Kuring parantos nganggo aranjeunna samentawis ayeuna sareng teu ngagaduhan masalah sareng aranjeunna. Kualitas cingcin ieu top-kiyeu jeung maranéhna geus pasti ningkat kinerja parabot kuring. Abdi nyarankeun pisan produk ieu ka saha waé anu peryogi cincin hidrolik sareng segel kualitas luhur.

News & Média

Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun