Seals hidraulike, Kits Seal, Zëvendësimi OEM Seals - JSPSEAL
  • Hydraulic Sealing Products
  • Replacement OEM Seal Part
  • Track Pin Link Seals

Hidraulike cilindër Seals

Gama jonë e hidraulike cilindër Seals janë desigined për të kryer nënshkrimin workes edhe në zonat më të ndryshme për të hyrë.

Arritje të reja

Ndërrimi OEM vulos për të gjitha llojet e makinave CONSTRCUTION

Pse Seals hidraulike rëndësishme?

  • vula hidraulike

vula hidraulike apo vula hidraulike cilindër ose vula bosht janë pajisje të dizajnuara për të mbajtur lëngjeve të shpëtojnë nga cilindra ose pompat ndërsa njëkohësisht parandalimin ndotesve të huaj nga hyrja e tyre. Ata janë pjesë jetike në shumë lloje të makinerisë. Një numër i madh i vulave janë përdorur në cilindër hidraulike. Në aplikacione të ndryshme reciprok, kërkesat e vulave të ndryshme janë duke u bërë gjithnjë e më shumë të rreptë për të siguruar zgjidhje prefekt nënshkrimin.

Kjo qëndrueshmëri është pikërisht ajo që e bën JSPSEAL është një prodhim dhe shperndares i vulave hidraulike, kits vulë, zëvendësim vula OEM për aplikacione mobile.

Feature Produkte

Aplikimet për cilindri hidraulik, vula shufrave, vula pistoni, veshje unaza, unaza tampon, wipers ....