O le mama faʻamaufaʻailoga e faʻaaogaina i taimi faʻamaufaʻailoga eseese, ma o mea e faʻaaogaina e eseese

O le mama faʻamau o se mama faʻamaufaʻailoga paʻu ma se vaega lapotopoto. Ona o se vaega o foliga O, ua taʻua o le O-mama. E masani ona faʻaaogaina i le hydraulic ma pneumatic system. I taimi eseese faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga, o faʻamaufaʻailoga ua faʻapipiʻiina i elemene faʻamaufaʻailoga aoga eseese ma taugofie. O le mama faʻamau o se elemene faʻamaufaʻailoga e lua. I le taimi o le faʻaogaina o meafaigaluega, o le amataga o le radial poʻo le axial shrinkage e tuʻuina atu le uluai faʻamaufaʻailogaina o le mama faʻamaufaʻailogaina lava ia. O-mama o lo'o fa'aogaina i vaega fa'ainisinia e puipuia ai le tafe mai o le vai po'o le kasa ala o fa'asalalauga i le fa'amalolo.

 fa'amalologa1

O le faʻamaufaʻailogaina gafatia o le faʻapipiʻiina o le faʻaogaina ma le malosi faʻamaufaʻailoga muamua e fausia ai le malosi faʻamaufaʻailoga atoa, lea e agai i luma aʻo faʻateleina le mamafa o le faiga. O le mama fa'amaufa'ailoga e mafai ona fa'ailoa lelei lana matafaioi i taimi fa'amaufa'ailoga fa'amau. I taimi faʻamalosi ma talafeagai, o mama faʻamaufaʻailoga e faʻaaogaina lautele, ae faʻatapulaʻaina i le faʻamaufaʻailoga saoasaoa ma le mamafa. I isi tulaga, e mafai foi ona faʻaaogaina le mama faʻamaufaʻailogaina e avea o se elemene faʻamaufaʻailoga malosi mo le faʻaogaina o le axial ma le faʻaogaina o le suiga. I tulaga eseese, o mea e faʻaaogaina mo le mama faʻamaufaʻailoga e ese.

O le mama faʻamaufaʻailoga e mafai lava ona faia se sao lelei i le faʻamaufaʻailogaina ma le faʻafefe i totonu o siosiomaga e pei o le suauʻu, acid, alkali, abrasion, ma vailaʻau. Fa'amaufa'ailoga o lo'o fa'aaogaina fa'amaufa'ailoga fa'amaufa'ailoga i le fa'aogaina o masini eletise ma pneumatic. O le pa'u lautele o le pa'u tuai e itiiti ifo i le 20 ° -30 °, o lona uiga, o le pa'u silikoni o lo'o i ai pea le elasticity lelei i lalo ifo o le 60 ° -70 °, ma o la tatou pa'u silicone fa'apitoa e mafai ona tatalia le vevela tele. Lelei sili ona lelei ma faʻafefeteina sili ona lelei, sili ona teteʻe i soʻomea e le tutusa, malosi maualuga pe a uma ona faʻapipiʻiina.

E masani lava, taumafai e filifili se mama faʻamaufaʻailoga tele-vaega, aua o le voluma o le mama faʻamaufaʻailogaina oomi i totonu o le va e tatau ona itiiti ifo nai lo le tau faʻatagaina o le extrusion tele i le va tutusa. O mama faʻamaufaʻailoga e faʻaaogaina lautele i foliga o masini masini, vaʻa, taʻavale, mea tau vaalele, masini uʻamea, masini vailaʻau, masini faufale, masini faufale, masini mining, masini suauʻu, masini palasitika, masini faʻatoʻaga, ma meafaigaluega eseese ma mita. E masani lava, o le masini e galue e pei o se faʻamaufaʻailoga i totonu o se tootoo faʻatasi ai ma se vaega faʻasolosolo faʻasolosolo i luga o le liʻo fafo poʻo totonu.


Taimi meli: Iul-22-2022