Хидраулични заптивки, печат колекции, замена OEM заптивки - JSPSEAL
 • Hydraulic Sealing Products
 • Replacement OEM Seal Part
 • Следење на игла Линк заптивки

Хидрауличен цилиндар печати

Нашата палета на Хидрауличен цилиндар печати биле desigined да изврши запечатување workes дури и во многу различни области за да пристапите.

 • Хидраулични печат колекции

  Хидраулични печат колекции

 • СТП Род заптивки и бришачи

  СТП Род заптивки и бришачи

 • Клип заптивки или прстените на клипот

  Клип заптивки или прстените на клипот

Нови пристигнувања

Замена OEM затвора за сите видови на машини constrcution

Зошто хидраулични заптивки Важна?

 • хидраулични заптивки

Хидраулични заптивки или хидрауличен цилиндар печати или вратило пломби се уреди цел да се задржи течности избега од цилиндри или пумпи, додека истовремено спречување на странски загадувачи од нив да влезат. Тие се од витално значење парчиња во многу видови на машини. Голем број на печати се користи во хидраулични цилиндри. Во различни двоодни апликации, барањата на различни пломби се повеќе и повеќе строги за да се обезбеди префект запечатување решение.

Тоа издржливост е токму она што го прави JSPSEAL е производство и дистрибутер на хидраулични заптивки, печат колекции, замена OEM печати за мобилни апликации.

функција Производи

Барањата за хидрауличен цилиндар, шипки пломби, клипот фоки, носат прстени, пуфер прстени, стакло ....