Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Kontak More

BABAGAN AWAKE DHEWE

KHUSUS ING SEMUA JENIS SEAL HIDROLIK, KIT SEAL, SEAL OEM GANTI

Segel hidrolik utawa segel silinder hidrolik utawa segel poros minangka piranti sing dirancang kanggo njaga cairan supaya ora bisa lolos saka silinder utawa pompa nalika bebarengan nyegah rereged manca mlebu. .Ing macem-macem aplikasi reciprocating, syarat macem-macem asu laut dadi luwih lan luwih ketat kanggo mesthekake solusi sealing prefect.Sing kekiatan persis apa ndadekake JSPSEAL minangka Pabrik lan distributor segel hydraulic, segel kit, panggantos OEM segel kanggo aplikasi seluler.

About More
about

Sapa sing JSPSEAL?

JSPSEAL pisanan diadegaké ing 1998, minangka layanan lan pangopènan kanggo ndhukung industri earthmoving lokal. Ing taun 2005, kita mbangun pabrik anyar, Wilayah iki luwih saka 10.000 meter persegi. Wis injeksi ngecor line produksi, polyurethane pouring line produksi, jamur Processing workshop, PTFE Processing workshop, pagawean workshop lan ing.

Apa sing ditindakake JSPSEAL?

JSPSEAL minangka perusahaan profesional sing duwe spesialisasi ing segel hidrolik, kayata segel batang PU, segel piston, cincin penyangga, cincin nyandhang, wiper, cincin geser, cincin cadangan. Bahan segel hidrolik duwe Urethane, POM, Nilon, Karet, Metal Case, PTFE (Teflon), Kain Katun Resin Fenolik lan liya-liyane.

Napa milih segel JSPSEAL?

Kita wis adol ing pasar sawise meh 20 taun, kita ngerti luwih akeh babagan jinis segel apa sing dibutuhake mesin ing kahanan kerja sing ala. Lan cetakan presisi njamin ukuran produk. Bahan mentah impor asli njamin sifat mekanik produk kasebut.

10000

+

AREA pabrik/M²

15

+

Ekspor (taun)

1998

+

Didegaké ing

Spesialisasi ing produksi segel silinder hidrolik

Tampilan produk

Produk utama kalebu Rod segel, Wiper segel, Buffer ring, Piston segel, Guide rings, Seal kit, Serep rings, O rings, etc. Produk bisa digunakake ing CATERPILLAER, KOMATSU, VOLVO, DOOSAN, HYUNDAI, HITACHI, CASE, JOHN DEERE, XCMG, SANY, SANDVIK, METSO, ITM lan pasar aftermarket liyane. Bahan produk kalebu TPU, PTFE, POM, NYLON, KARET, lsp.

Sinau luwih lengkap

Aplikasi

Mangga mirsani proyek kita temen maujud.
Yen sampeyan butuh mesin apa wae, hubungi kita liwat e-mail:sale@jspseal.com

TESTIMONI

Pelanggan Seneng

Produk JSPSEAL wis diekspor luwih saka 15 taun, lan pengalaman ekspor sing ekstensif bisa mbantu ngatasi macem-macem masalah segel. Kita bisa njamin wektu timbal sing cepet lan efisien ing kabeh Bagian JSPSEAL.

  • Kit segel piston panggantos iki cocog kanggo piston AH212097 90mm. Kualitas segel banget, lan padha wis mulihake kinerja sistem hydraulic sandi. Instalasi langsung lan segel tetep apik nganti saiki. Aku banget wareg karo tuku iki lan bakal menehi rekomendasi kanggo sapa wae sing mbutuhake segel panggantos kanggo peralatan hidrolik. Sakabèhé, produk apik ing rega cukup. Matur nuwun kanggo nyediakake produk sing bisa dipercaya sing mbantu aku nyiyapake peralatanku lan mlaku kanthi lancar.

  • Aku bubar tuku produk Track Pin Link Seals lan aku kudu ngomong yen aku kesengsem banget. Kualitas segel paling dhuwur lan kanthi efektif nyegah bocor ing mesinku. Proses instalasi uga cepet lan gampang. Aku banget nyaranake segel iki kanggo sapa wae sing mbutuhake solusi segel sing tahan lama lan dipercaya. Layanan pelanggan uga luar biasa, amarga dheweke mbantu njawab kabeh pitakonku. Sakabèhé, produk apik lan perusahaan gedhe.

  • Panggantos kit segel pemutus hidrolik model NPK-E kanthi kualitas dhuwur lan aku seneng banget karo tuku. Segel pas banget lan mbantu nyegah bocor utawa ngrusak peralatanku. Proses instalasi gampang lan segel awet lan tahan lama. Aku banget nyaranake produk iki kanggo sapa wae sing mbutuhake segel panggantos kanggo pemutus hidrolik. Sakabèhé, aku seneng banget karo tuku lan kinerja segel iki.

  • Dering Buffer Hidraulik apik kanggo nyegah bocor lan nyedhiyakake operasi sing lancar ing mesinku. Inch Seal Rings uga banget awet lan dipercaya. Aku wis digunakake kanggo sawetara wektu saiki lan ora duwe masalah karo wong-wong mau. Kualitas dering kasebut paling dhuwur lan mesthi nambah kinerja peralatanku. Aku banget nyaranake produk iki kanggo sapa wae sing mbutuhake dering hidrolik lan segel sing berkualitas.

Warta & Media

Waca liyane

Ninggalake Pesen Panjenengan